Behandlingar

Traditionell tandvård

Inom traditionell tandvård görs t.ex kompositlagningar, kronor, broar och rotfyllningar.

Tandblekning

Tandblekning bleker fläckar och missfärgningar på och inuti emaljen så att tänderna blir ljusare . Den aktiva substansen i tandblekningsgelén är karbamidperoxid. Karbamidperoxiden bryts ner till väteperoxid som i sin tur bryts ner till syre. Syret reagerar med de organiska missfärgningarna och bleker dem så att de blir ljusare.  lekningen gör att tänderna återfår sin naturligt vita färg.

Skalfasader

En skalfasad är ett mycket tunt lager porslin som limmas utanpå tanden. Det är en bra lösning om man har en nästan intakt tand och vill dölja t.ex. missfärgningar, mellanrum, ojämnheter och fula fyllningar. Resultatet blir mycket naturligt tack vare att fasaderna liknar tandens egen uppbyggnad. Det är nästan som ett nytt lager emalj.

Implantatbehandling

Vi strävar alltid efter hög kvalitet i arbetet med våra patienter, därför har vi valt implantatsystem från Astra Tech och Neoss. Dessa implantatsystem  är mycket väldokumenterade. Vi utför hela implantatbehandlingen på kliniken; planering, operation, avtryck och fastsättning av dina nya tänder.

Tandblekning före


Tandblekning efter


Implantat