Om oss

Vårt team

Vi som arbetar på praktiken tillsammans är:
Magnus – tandläkare, Mia – tandhygienist och Eva – tandsköterska.

Praktiken

Praktiken ligger i Vasastaden i Göteborg. Läget är trivsamt och Göteborgs Universitet ligger bara något kvarter bort.

Något du lägger märke till direkt när du kliver in genom våra dörrar är hur lugn stämningen är hos oss.

Den tandvård som utförs är dels allmäntandvård men även kosmetisk tandvård som t.ex. skalfasader och tandblekning. Hos oss finns även en mångårig erfarenhet inom implantatbehandling. De märken vi valt att använda är Astra Tech och Nobel Biocare. Sedan 2003 har vi på praktiken ett kvalitetssäkringsprogram som säkerställer högsta nivå på vård och hygienrutiner. Detta för att du i slutändan som patient skall få den bästa tandvården och känna
dig trygg i din behandling hos oss.

På mottagningen arbetar vi med luppar och när det behövs med mikroskop. Detta åter för att kunna leverera högsta möjliga kvalitet på vården du får. Tandläkarstolen är mycket bekväm tack vare sin Tempurmadrass och vattenreningssystemet i tandläkarutrustningen får vattnet att faktiskt bli renare än det vi får ur kranen. Vi har en kvaltetssäkring av högsta standard på autoklav och diskdesinfektor. Du som patient kan alltså vara säker på att de instrument du kommer i kontakt med alltid håller högsta graden av renhet.

På praktiken använder vi sedan många år digital röntgen. Detta medför att du som patient får lägre stråldos och blir delaktig i vårt miljöarbete. Detta då vi bl.a. slipper att hantera fotokemikalier.

_DSC7924 - Version 2Magnus Andrup, Tandläkare

_DSC7925 - Version 3Mia Åström, Tandhygienist

Eva till HemsidanEva Delle-Andrup, Tandsköterska